مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

مخفي كاري و پنهان كاري از همسر (چه مرد و چه زن) باعث آسيب جدي به زندگي مشترك مي‌شود. اين رفتار بنيان اساسي ارتباط (يعني اعتماد) را از بين برده و در نتيجه تمام ابعاد رابطه را تحت تاثير قرار مي‌دهد. هيچ مرد يا زني دوست ندارد همسرش مساله‌اي را مخفي كند، اما ممكن است خودش اين كار را انجام دهد، اما چرا؟ پنهان كاري به هر دليلي كه انجام شود، در نهايت باعث از بين رفتن صميميت ميان زن و شوهر مي‌گردد و بي اعتمادي را در پي دارد. نداشتن اعتماد در زندگي مشترك نيز ضربه بزرگي براي از بين رفتن روابط زوجين هست. در صورتي كه متوجه مخفي كاري همسر خود شده‌ايد بهتر است ابتدا به علت آن پي برده و با دريافت مشاوره و راهكارهاي ارائه شده رابطه‌تان را بازسازي نماييد.

 

منبع : پنهان كاري همسر

پنهان كاري همسر

اشتباه بسياري از مردان و زنان اين است كه داشتن حريم خصوصي براي خود را با پنهانكاري يكي مي‌دانند. داشتن حريم خصوصي براي زوجين به اين معني نيست كه موضوعاتي كه مستقيما به رابطه‌تان و همسرتان وابسته است را از او پنهان كنيد.

براي داشتن يك رابطه سالم و پايدار پس از ازدواج، بايد تفاوت پنهان كاري و داشتن حريم خصوصي براي هر دو طرف درك شود. در واقع بايد بدانيد كه گفتن چه مسائلي به همسرتان ضرورت دارد و چه نگفتن چه مسائلي مشكلي ايجاد نمي‌كند.

نداشتن مخفي كاري و پنهان كاري نشان دهنده صداقت فرد در زندگي است و صداقت نيز مهم‌ترين عامل تداوم يك رابطه مي‌باشد.

تفاوت حريم شخصي با پنهان كاري

حريم شخصي در زندگي مشترك به حالت و يا شرايطي گفته مي‌شود كه مستقيما به فرد ربط دارد و شخص ديگري نمي‌تواند در آن دخالت كند. در واقع حريم شخصي براي هر فرد، با حد و مرزهايي متناسب با نيازهاي او و باورهايي كه دارد، تعريف مي‌شود.

اما پنهان كاري از همسر در واقع حالتي است كه شما سعي داريد، موضوعي را كه به نوعي مستقيما به شما و همسرتان ربط دارد را به صورت آگاهانه از او مخفي كنيد. 

پنهانكاري حتي با رازداري نيز متفاوت است، چراكه در پنهان كردن يك موضوع شخص از اينكه ديگران آن موضوع را بفهمند مي‌ترسد. در واقع در پنهان كاري از همسر ، شخص به صورت آگاهانه نمي‌خواهند همسرش موضوعي را بداند، موضوعي كه راز نيست و به حريم شخصي او نيز ارتباطي ندارد.

فردي كه مسئله‌اي را از همسر خود مخفي مي‌كند، در واقع از انتقام جويي و يا قضاوت شدن پس از برملا شدن آن راز مي‌ترسد. ترس از اينكه واكنش او و اطرافيان چه خواهد بود و چگونه او را قضاوت خواهند كرد. به همين دليل اغلب داراي استرس هستند و نگران آشكار شدن پنهان كاري‌شان مي‌باشند.

پنهانكاري يا حريم خصوصي

اگر شما موضوعي را به همسر خود نگفته‌ايد و حالا شك داريد كه اين مسئله به حريم خصوصي شما مرتبط است و يا در حال پنهانكاري از او هستيد، فقط كافي است يك سوال ساده از خود بپرسيد. اگر همسرم از اين موضوع مطلع شود، از دست من ناراحت و آزرده مي‌شود؟ 

پاسخ اين سوال اگر مثبت باشد، شما در حال پنهانكاري هستيد، چراكه مي‌ترسيد با گفتن موضوع همسرتان ناراحت شود و شما را قضاوت كند.

دلايل و علت پنهان كاري همسر

خيلي‌ها با وجود اينكه مي‌دانند پنهان كاري مي‌تواند به ازدواج‌شان آسيب بزند بازهم به اين رفتار روي مي آورند. عوامل متعددي مي‌توانند به عنوان دليل پنهان كاري در نظر گرفته شوند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- بدبيني در رابطه

اگر يكي از طرفين در رابطه زناشويي همواره بدبيني داشته باشد، زمينه برخورد صادقانه از بين مي‌رود. چرا كه هر رفتاري با سوء نيت تعبير مي‌شود. در اين شرايط يك چرخه معيوب در زندگي مشترك شكل مي‌گيرد، يعني يك نفر با بدبيني خود باعث مي‌شود كه همسرش ساده‌ترين امور را هم از او پنهان كند و اين پنهان كاري به بدبيني هرچه بيشتر مي‌انجامد. اين چرخه همانند يك دور باطل دائما خود را تقويت كرده و در نهايت به بدبيني هرچه بيشتر و از دست رفتن اعتماد متقابل مي‌انجامد.

2- واكنش هاي مخرب نظير تمسخر و سرزنش از جانب همسر

بعضي مردان يا زنان در مورد بسياري از علائق و فعاليت‌هاي خود صحبت نمي‌كنند. چرا كه در مورد واكنش‌هاي همسرشان مطمئن نيستند. معمولا كساني كه در مواجهه با سلايق همسر خود بازخوردهايي نظير تمسخر، سرزنش و قضاوتگري را از خود نشان مي‌دهند، بيش از سايرين متوجه وجود پنهان كاري در رابطه زناشويي خود مي‌شوند. اين برخوردها موجب كاهش اعتماد به نفس و حس شرم مي‌شود؛ پس ديگر با شما راحت نبوده و تلاش مي‌كند بخشي از اتفاقات و يا رفتارهايش را از شما پنهان كند.

3- تلاش براي بهتر نشان دادن خود

در برخي شرايط به خصوص در اوايل زندگي مشترك يا دوران نامزدي مرد/زن دوست دارد تصوير بسيار خوبي از خود به نمايش بگذارند. اين مسئله باعث مي‌شود كه دائما بخش‌هايي از زندگي يا ويژگي‌هاي شخصيتي خود را پنهان نگه دارند.

اما هيچ كس نمي‌تواند تا ابد خود واقعي‌اش را مخفي نگه دارند. برملا شدن پنهان كاري‌ها در اين زمينه تاثير بسيار مخربي روي زوجين خواهد ذاشت كه مي‌تواند ادامه زندگي مشترك آن‌ها را با تهديد جدي مواجه كند.

4- پنهان كاري همسر و رفتارهاي خارج از چارچوب

هر زندگي زناشويي براي خود چارچوب‌ها و خط قرمزهاي خاص خود را دارد. بعضي‌ها به ظاهر با اين چارچوب‌ها موافقت مي‌كنند، اما به دلايلي مثل نداشتن روحيه متعهدانه در عمل به گونه ديگري رفتار مي‌كنند. داشتن روابط فرازناشويي، سابقه خيانت به همسر و تصميم گيري‌هاي مهم بدون مشورت با همسر از جمله مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند همسرتان به پنهان كاري روي بياورد.

پنهان كاري هاي مخرب

يكي از دلايل پنهان كاري از همسر را موضوعات مخربي عنوان كرديم كه ممكن است برملا شدن آن‌ها، مستقيما بنيان خانواده را هدف بگيرد و باعث جدايي شود. موضوعاتي كه جزء پنهانكاري هاي مخرب هستند، به شرح زير است:

  • خيانت و برقراري رابطه نامشروع
  • ديدن دوستان و خانواده به صورت مخفيانه از همسر
  • داشتن مشكلات شغلي
  • پول قرض دادن به ديگران بدون اطلاع همسر
  • پنهانكاري در مورد داشتن يك بيماري
  • مخفي نگه داشتن اعتياد يا سوء مصرف مواد مخدر
  • مشكلات حقوقي
  • و …

عواقب پنهان كاري از همسر

بديهي است پنهانكاري رفتار درست و مناسبي نيست و حتما عواقبي را به دنبال دارد. از مهم‌ترين عواقب پنهانكاري از همسر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • با توجه به تعريف پنهانكاري، مي‌توان گفت وقتي موضوعي را از همسر خود مخفي نگه مي‌داريد، در واقع او را فريب مي‌دهيد. فريب دادن و پنهانكاري مي‌تواند معني مشابهي با دروغ گفتن داشته باشد.
  • هر چه از مخفي كاري شما زمان بيشتري بگذرد، بازگو كردن آن براي شما و البته شنيدن آن براي همسرتان سخت خواهد شد.
  • پنهان كاري و فريب دادن باعث مي‌شود، همسر تان نسبت به شما بي‌اعتماد شود. از دست رفتن اعتماد، رابطه را به خطر مي‌اندازد.
  •  پنهان كاري شروع خيانت است. چراكه بازگو نكردن مسائل مهم زمينه ايجاد خيانت را نيز افزايش مي‌دهد و صداقت را در رابطه كم مي‌كند.
  •  پنهان كاري در مصداق دروغ باعث دوري دو نفر از يكديگر مي‌گردد و باعث كم شدن علاقه مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : دروغ گفتن در زنان

 

چند توصيه براي تشخيص و برخورد با پنهان كاري همسر

اگر احساس مي‌كنيد همسرتان در زندگي مشترك چيزهايي را از شما مخفي مي‌كند، با توجه به 5 توصيه زير مي‌توانيد زندگي خود را بهبود دهيد.

1- بين پنهان كاري و حفظ حريم شخصي تمايز قائل شويد

قبل از هرچيز وقتي حس مي‌كنيد همسرتان دارد چيزي را از شما مخفي مي‌كند، بايد از خود بپرسيد كه آيا واقعا اين رفتار پنهان كاري است يا مي تواند نوعي حفظ حريم شخصي باشد. برخي از زن و شوهرها فكر مي‌كنند وقتي ازدواج مي كنند ديگر حريم شخصي هيچ معنايي ندارد و دو نفر بايد به طور كامل با يكديگر يكي شوند. اين در حالي است كه عشق سالم حالتي متعادل از صميميت و استقلال است.

يعني دو نفر در عين حال كه هويت بالغ و مستقلي دارند، رابطه‌اي صميمانه با يكديگر برقرار كرده و مسائل مختلف زندگي را با يكديگر به اشتراك مي‌گذارند. در نتيجه پس از ازدواج هم به ساعاتي براي خلوت و تنهايي نياز داريم و اين مسئله نبايد به عنوان پنهان كاري تعبير شود.

2- اتفاقات گذشته را حل و فصل كنيد

اگر در گذشته اتفاق ناخوشايندي در رابطه‌تان افتاده، آن را به دست زمان نسپاريد؛ بلكه به طور فعالانه براي حل و فصل آن تلاش كنيد. براي مثال اگر همسرتان در گذشته به شما خيانت كرده، بايد اين موضوع را يك بار براي هميشه بين خود حل كنيد. براي اين كار مي‌توانيد از يك زوج درمانگر كمك بگيريد تا زخم‌هاي قديمي را التيام ببخشيد و در نهايت مجددا بتوانيد به هم اعتماد كنيد.

3- فضايي امن و صميمي ميان خود و همسرتان ايجاد كنيد

همانطور كه گفته شد انتقادگري مفرط، داشتن رويكردي قضاوتي و سرزنش گرانه نسبت به تمايلات و علايق متفاوت همسر باعث مي‌شود كه او به مرور زمان از شما فاصله بگيرد و احتمال بروز پنهان كاري افزايش يابد. در نتيجه تلاش كنيد در رابطه انعطاف پذيرتر باشد. پذيرش بالاتري نسبت به همسر خود داشته باشيد و فضايي امن و صميمي ميان خود ايجاد كنيد تا او بتواند با خيالي آسوده در مورد موضوعات مختلف با شما گفتگو كند.

4- شنونده خوبي باشيد

براي اين كه همسرتان با شما صادق باشد و بتواند موضوعات مختلف را با شما در ميان بگذارد بايد بتوانيد شنونده خوبي باشيد. در همين راستا وقتي همسرتان با شما حرف مي‌زند، بيشتر توجه خود را به او معطوف كنيد، دست از كارهاي ديگر بكشيد و با زبان بدن يا گفتن جملات ساده همدلي خود را نشان دهيد.

5- از يك زوج درمانگر كمك بگيريد

در بسياري از موارد ممكن است اعتماد موجود در رابطه آنقدر آسيب ديده باشد كه از بين بردن پنهان كاري راحت نباشد. در اين شرايط مراجعه به يك زوج درمانگر به شما كمك مي‌‌كند تا الگوهاي ارتباط ناسالم ميان خود و همسرتان را بهتر بشناسيد و جايگزين‌هاي بهتري براي آن‌ها پيدا كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : پيشگيري دعواي زن و شوهر

 

سخن آخر

به دست آوردن اعتماد از دست رفته شايد كار آساني نباشد، اما در طولاني مدت مي‌توانيد با رفتار و كارهاي خود به همسرتان بفهمانيد كه دوست نداريد به خاطر يك اشتباه زندگي‌تان به خطر بيافتد. 

آنچه كه اهميت دارد، اين است كه بتوانيد از اتفاقات ناخوشايند درس بگيريد و سعي كنيد براي تحكيم روابط خود، ضمن برطرف كردن ناراحتي‌ها آن‌ها را تكرار نكنيد.

اساس زندگي مشترك بر پايه صداقت است، بايد تفاوت رازداري و حريم شخصي را با پنهان كاري متوجه شويد و در نظر داشته باشيد حتي پنهان كاري مسائل كوچك نيز به اندازه مسائل بزرگ مي‌تواند مخرب باشد.

سعي كنيد براي ترميم رابطه‌تان (چه مجرم هستيد و چه قرباني) با يكديگر همدردي كنيد. در صورتي كه نمي‌توانيد دروغ و پنهان كاري همسر خود را ببخشيد و احساس مي‌كنيد كه مورد خيانت قرار گرفتيد، براي برگشت به زندگي با يك زوج‌درمانگر و مشاور خانواده در ارتباط باشيد و صادقانه با او صحبت كنيد و راهكارهاي لازم را دريافت نمايد.براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

پنهان كاري در زندگي زناشويي چه عواقبي دارد؟

پنهان كاري نوعي دروغ گويي و فريبكاري محسوب مي‌شود كه با ضربه زدن به اعتماد همسر، بنيان رابطه را هدف قرار مي‌دهد. در نتيجه مي‌تواند آينده زندگي مشترك را تهديد نمايد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : پنهان كاري همسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/17  ] [ ۰۶ ] [ newmiind ] [ ]

مخفي كاري و پنهان كاري از همسر (چه مرد و چه زن) باعث آسيب جدي به زندگي مشترك مي‌شود. اين رفتار بنيان اساسي ارتباط (يعني اعتماد) را از بين برده و در نتيجه تمام ابعاد رابطه را تحت تاثير قرار مي‌دهد. هيچ مرد يا زني دوست ندارد همسرش مساله‌اي را مخفي كند، اما ممكن است خودش اين كار را انجام دهد، اما چرا؟ دلايل مختلفي براي توجيه اين رفتار ممكن است داشته باشيد، اما ماهيت مساله فرقي ندارد، دروغ دروغ است. پس اگر در ارتباط با همسرتان نمي‌توانيد صداقت كافي را داشته باشيد و يا حس مي‌كنيد او همه چيز را به شما نمي‌گويد، حتما تا انتهاي مقاله با ما همراه باشيد و در صورتي كه به پاسخ نرسيديد حتما مشاوره خانواده دريافت كنيد.

منبع : پنهان كاري همسر

دلايل و علت پنهان كاري همسر

خيلي‌ها با وجود اينكه مي‌دانند پنهان كاري مي‌تواند به ازدواج‌شان آسيب بزند بازهم به اين رفتار روي مي آورند. عوامل متعددي مي‌توانند به عنوان دليل پنهان كاري در نظر گرفته شوند كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

1- بدبيني در رابطه

اگر يكي از طرفين در رابطه زناشويي همواره بدبيني داشته باشد، زمينه برخورد صادقانه از بين مي‌رود. چرا كه هر رفتاري با سوء نيت تعبير مي‌شود. در اين شرايط يك چرخه معيوب در زندگي مشترك شكل مي‌گيرد، يعني يك نفر با بدبيني خود باعث مي‌شود كه همسرش ساده‌ترين امور را هم از او پنهان كند و اين پنهان كاري به بدبيني هرچه بيشتر مي‌انجامد. اين چرخه همانند يك دور باطل دائما خود را تقويت كرده و در نهايت به بدبيني هرچه بيشتر و از دست رفتن اعتماد متقابل مي‌انجامد.

2- واكنش هاي مخرب نظير تمسخر و سرزنش از جانب همسر

بعضي مردان يا زنان در مورد بسياري از علائق و فعاليت‌هاي خود صحبت نمي‌كنند. چرا كه در مورد واكنش‌هاي همسرشان مطمئن نيستند. معمولا كساني كه در مواجهه با سلايق همسر خود بازخوردهايي نظير تمسخر، سرزنش و قضاوتگري را از خود نشان مي‌دهند، بيش از سايرين متوجه وجود پنهان كاري در رابطه زناشويي خود مي‌شوند. اين برخوردها موجب كاهش اعتماد به نفس و حس شرم مي‌شود؛ پس ديگر با شما راحت نبوده و تلاش مي‌كند بخشي از اتفاقات و يا رفتارهايش را از شما پنهان كند.

3- تلاش براي بهتر نشان دادن خود

در برخي شرايط به خصوص در اوايل زندگي مشترك يا دوران نامزدي مرد/زن دوست دارد تصوير بسيار خوبي از خود به نمايش بگذارند. اين مسئله باعث مي‌شود كه دائما بخش‌هايي از زندگي يا ويژگي‌هاي شخصيتي خود را پنهان نگه دارند.

اما هيچ كس نمي‌تواند تا ابد خود واقعي‌اش را مخفي نگه دارند. برملا شدن پنهان كاري‌ها در اين زمينه تاثير بسيار مخربي روي زوجين خواهد ذاشت كه مي‌تواند ادامه زندگي مشترك آن‌ها را با تهديد جدي مواجه كند.

4- پنهان كاري همسر و رفتارهاي خارج از چارچوب

هر زندگي زناشويي براي خود چارچوب‌ها و خط قرمزهاي خاص خود را دارد. بعضي‌ها به ظاهر با اين چارچوب‌ها موافقت مي‌كنند، اما به دلايلي مثل نداشتن روحيه متعهدانه در عمل به گونه ديگري رفتار مي‌كنند. داشتن روابط فرازناشويي، سابقه خيانت به همسر و تصميم گيري‌هاي مهم بدون مشورت با همسر از جمله مسائلي هستند كه باعث مي‌شوند همسرتان به پنهان كاري روي بياورد.

چند توصيه براي تشخيص و برخورد با پنهان كاري همسر

اگر احساس مي‌كنيد همسرتان در زندگي مشترك چيزهايي را از شما مخفي مي‌كند، با توجه به 5 توصيه زير مي‌توانيد زندگي خود را بهبود دهيد.

1- بين پنهان كاري و حفظ حريم شخصي تمايز قائل شويد

قبل از هرچيز وقتي حس مي‌كنيد همسرتان دارد چيزي را از شما مخفي مي‌كند، بايد از خود بپرسيد كه آيا واقعا اين رفتار پنهان كاري است يا مي تواند نوعي حفظ حريم شخصي باشد. برخي از زن و شوهرها فكر مي‌كنند وقتي ازدواج مي كنند ديگر حريم شخصي هيچ معنايي ندارد و دو نفر بايد به طور كامل با يكديگر يكي شوند. اين در حالي است كه عشق سالم حالتي متعادل از صميميت و استقلال است.

يعني دو نفر در عين حال كه هويت بالغ و مستقلي دارند، رابطه‌اي صميمانه با يكديگر برقرار كرده و مسائل مختلف زندگي را با يكديگر به اشتراك مي‌گذارند. در نتيجه پس از ازدواج هم به ساعاتي براي خلوت و تنهايي نياز داريم و اين مسئله نبايد به عنوان پنهان كاري تعبير شود.

2- اتفاقات گذشته را حل و فصل كنيد

اگر در گذشته اتفاق ناخوشايندي در رابطه‌تان افتاده، آن را به دست زمان نسپاريد؛ بلكه به طور فعالانه براي حل و فصل آن تلاش كنيد. براي مثال اگر همسرتان در گذشته به شما خيانت كرده، بايد اين موضوع را يك بار براي هميشه بين خود حل كنيد. براي اين كار مي‌توانيد از يك زوج درمانگر كمك بگيريد تا زخم‌هاي قديمي را التيام ببخشيد و در نهايت مجددا بتوانيد به هم اعتماد كنيد.

3- فضايي امن و صميمي ميان خود و همسرتان ايجاد كنيد

همانطور كه گفته شد انتقادگري مفرط، داشتن رويكردي قضاوتي و سرزنش گرانه نسبت به تمايلات و علايق متفاوت همسر باعث مي‌شود كه او به مرور زمان از شما فاصله بگيرد و احتمال بروز پنهان كاري افزايش يابد. در نتيجه تلاش كنيد در رابطه انعطاف پذيرتر باشد. پذيرش بالاتري نسبت به همسر خود داشته باشيد و فضايي امن و صميمي ميان خود ايجاد كنيد تا او بتواند با خيالي آسوده در مورد موضوعات مختلف با شما گفتگو كند.

4- شنونده خوبي باشيد

براي اين كه همسرتان با شما صادق باشد و بتواند موضوعات مختلف را با شما در ميان بگذارد بايد بتوانيد شنونده خوبي باشيد. در همين راستا وقتي همسرتان با شما حرف مي‌زند، بيشتر توجه خود را به او معطوف كنيد، دست از كارهاي ديگر بكشيد و با زبان بدن يا گفتن جملات ساده همدلي خود را نشان دهيد.

5- از يك زوج درمانگر كمك بگيريد

در بسياري از موارد ممكن است اعتماد موجود در رابطه آنقدر آسيب ديده باشد كه از بين بردن پنهان كاري راحت نباشد. در اين شرايط مراجعه به يك زوج درمانگر به شما كمك مي‌‌كند تا الگوهاي ارتباط ناسالم ميان خود و همسرتان را بهتر بشناسيد و جايگزين‌هاي بهتري براي آن‌ها پيدا كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالات متداول

پنهان كاري نوعي دروغ گويي و فريبكاري محسوب مي‌شود كه با ضربه زدن به اعتماد همسر، بنيان رابطه را هدف قرار مي‌دهد. در نتيجه مي‌تواند آينده زندگي مشترك را تهديد نمايد.

   

منبع : پنهان كاري همسر

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/27  ] [ ۰۸ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 5
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب